Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ingineria produselor alimentare: Recent submissions
Afișează articolele 21-40 of 118
Proiectarea unei secții de obținere a iaurtului cu coagul ferm și a smântânii dulci, cu capacitatea de a prelucra 7500 litri de lapte pe zi
Androne, Ioana
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii brânzei Tvorog
Tănăsucă (Tudor), Oana
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții de obținere a oțetului din vin roze, aromatizat cu vegetale (pătrunjel frunze), cu o capacitate de 3 t/zi
Sandu, Florentina
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a înghețatei dietetice cu aromă de cacao
Rotaru, Alina-Manuela
(
2024-07-22
)
Moară ce realizează măcinișul secarei
Mihai, Cătălin-Gabriel
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii cașcavalului afumat
Măntăilă, Silviu
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cuc capacitatea de prelucrare de 450 de tone struguri / sezon
Tomescu, Elena-Irina
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricație a brânzei mozzarella cu o capacitate de procesare de 6000 l lapte de vacă/zi
Chetroi, Natalia
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricație cu capacitatea de prelucrare lapte de 7000 l/zi, care să producă lapte de consum pasteurizat și sana cu bioprotecție
Lazăr, Alexandra-Emilia
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec cu capacitatea de prelucrare de 550 tone pe sezon
Gherman, Marcel
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii iaurtului delactozat
Țiuleanu, Daniela
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție ce produce 2t / zi semiconserve din pulpă de porc
Corciovei, Eduard-Adrian
(
2024-07-22
)
Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager
Ciocan, Gabriela
(
2022-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a pâinii precoapte prin metoda indirectă bifazică
Chscop, Florin
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o unitate de procesare lapte cu o capacitate de 10.000 l/zi care produce cremă de brânză
Zavalichi, Delia
(
2023
)
Proiectarea unei secții de fabricare cașcavalului din lapte de oaie
Șerban, Alina-Georgiana
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului limpede de cătină
Sava, Filip Emanuel Cosmin
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de obținere a Salamului de Sibiu, cu o capacitate de procesare de 500 kg materie primă/șarjă
Popa, Ioana-Gabriela
(
2023
)
Proiectarea unei secții de procesare lapte care produce chefir cu o capacitate de procesare de 7000 l lapte/zi
Paiu, Anghelina
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului limpede de mure
Neagu, Ionela
(
2023
)
Caută în DSpace
Această comunitate
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această comunitate
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare