Căutare Ingineria produselor alimentare după Data publicării
Afișează articolele 1-20 of 118
-
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE”
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)