Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ingineria produselor alimentare (licență): Recent submissions
Afișează articolele 1-20 of 31
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi
Terlea, Nicoleta-Bianca
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an.
Tecaru, Genoveva
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului
Sorochan, Lidia
(
2021
)
Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului
Petcu, Ionela
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat
Murgoci, Cosmina
(
2021
)
Să se proiecteze o secţie de fabricaţie a ciocolatei amăruie cu fructe de pădure confiate, de capacitate 100 kg/zi
Mitrofan, Teodora
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete, laptelui de consum și smântânii fermentate cu capacitatea de prelucrare de 12 t lapte/zi
Grigoraș, Georgiana-Nicoleta
(
2021
)
Proiectarea unei sectii de obținere a vinului rose demisec
Grama, Daniela-Adelina
(
2021
)
Proiectarea unei secții de obținere a vinului alb sec 450 tone/sezon campania de vinificație 10 zile, 10 h/zi
Enache, Ștefania
(
2021
)
Să se proiecteze o unitate de fabricare a laptelui praf cu o capacitate de 5000 l lapte
Dragomir, Mihai-Ionuț
(
2021
)
Proiectarea unei secţii de prelucrare a laptelui în vederea fabricării cașcavalului Dobrogea
Dovlețiu, Daniel
(
2021
)
Proiectarea unei secții de preparate din carne ce prelucrează 1t/zi parizer din carne de porc și 1t/zi crenvurști de vită
Dănoiu, Gabriela
(
2021
)
Proiectarea unei secții de obținere a vinului roșu sec din soiul de struguri Fetească Neagră
Burlacu, Cristian
(
2021
)
Ѕесţіе dе οbţіnеrе а bіѕсuіţіlοr сu mеrіșοаrе
Bogdan, Alina-Gabriela
(
2021
)
Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 120 t/24 ore care realizează măcinișul grâului cu obținere de sortimente de făină
Barbu Crețu, Ionel
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a concentratului proteic din zer, profilul de producție: procesarea laptelui și a subproduselor de la industrializarea laptelui
Răducan (MILEA), Nadia
(
2023
)
Proiectarea unei secții de prelucrare a laptelui de vacă în vederea obținerii brânzei Cheddar
Norocea, Iuliana-Magdalena
(
2023
)
Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 100 t/24 ore care realizează măcinișul grâului
Murea, Roxana
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a produselor lactate, care să producă 5 tone lapte delactozat pe zi și 2 tone iaurt delactozat pe zi
Moisă, Vasile-Petruț
(
2023
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec, cu capacitatea de prelucrare de 400 tone struguri/sezon
Mitrofan, Elena
(
2023
)
Caută în DSpace
Această comunitate
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această comunitate
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare