• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Sfoglia Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Sfoglia Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Sfoglia Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sfoglia Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) per Data di Pubblicazione

Ordina per:

Ordine:

Risultati:

Items 1-11 di 11

  • Titolo
  • Data di pubblicazione
  • Data di immissione
  • crescente
  • decrescente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 

      Alexa, Cornel (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 

      CUSTURĂ, CĂTĂLIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 

      LEAH, VICTORIA (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 

      CREȚU, Alexandra Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 

      STAMATE, PAULICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE 

      NISTOR, FLORIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI 

      POGOR, VIOLETA DIANA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA 

      CRIVAT, IONICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu 

      CRISTEA (RĂDUŢĂ), GEORGETA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime 

      BURLAC, MIHAELA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE 

      BEJAN, SERGIU IONUȚ (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contattaci | Manda Feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Ricerca

      Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta comunitàData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

      My Account

      Login

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contattaci | Manda Feedback
      Theme by 
      Atmire NV