Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024): Recent submissions
Afișează articolele 1-20 of 45
Să se proiecteze o carmangerie ce produce 1 t / zi produs finit
Gudz, Nicolae Oleg
(
2024-09
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii brânzei Tvorog
Tănăsucă (Tudor), Oana
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții de obținere a oțetului din vin roze, aromatizat cu vegetale (pătrunjel frunze), cu o capacitate de 3 t/zi
Sandu, Florentina
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a înghețatei dietetice cu aromă de cacao
Rotaru, Alina-Manuela
(
2024-07-22
)
Moară ce realizează măcinișul secarei
Mihai, Cătălin-Gabriel
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii cașcavalului afumat
Măntăilă, Silviu
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cuc capacitatea de prelucrare de 450 de tone struguri / sezon
Tomescu, Elena-Irina
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricație a brânzei mozzarella cu o capacitate de procesare de 6000 l lapte de vacă/zi
Chetroi, Natalia
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricație cu capacitatea de prelucrare lapte de 7000 l/zi, care să producă lapte de consum pasteurizat și sana cu bioprotecție
Lazăr, Alexandra-Emilia
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec cu capacitatea de prelucrare de 550 tone pe sezon
Gherman, Marcel
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii iaurtului delactozat
Țiuleanu, Daniela
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție ce produce 2t / zi semiconserve din pulpă de porc
Corciovei, Eduard-Adrian
(
2024-07-22
)
Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager
Ciocan, Gabriela
(
2022-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a pâinii precoapte prin metoda indirectă bifazică
Chscop, Florin
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi
Terlea, Nicoleta-Bianca
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an.
Tecaru, Genoveva
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului
Sorochan, Lidia
(
2021
)
Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului
Petcu, Ionela
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat
Murgoci, Cosmina
(
2021
)
Să se proiecteze o secţie de fabricaţie a ciocolatei amăruie cu fructe de pădure confiate, de capacitate 100 kg/zi
Mitrofan, Teodora
(
2021
)
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare