Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024): Recent submissions
Afișează articolele 1-20 of 31
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi
Terlea, Nicoleta-Bianca
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an.
Tecaru, Genoveva
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului
Sorochan, Lidia
(
2021
)
Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului
Petcu, Ionela
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat
Murgoci, Cosmina
(
2021
)
Să se proiecteze o secţie de fabricaţie a ciocolatei amăruie cu fructe de pădure confiate, de capacitate 100 kg/zi
Mitrofan, Teodora
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete, laptelui de consum și smântânii fermentate cu capacitatea de prelucrare de 12 t lapte/zi
Grigoraș, Georgiana-Nicoleta
(
2021
)
Proiectarea unei sectii de obținere a vinului rose demisec
Grama, Daniela-Adelina
(
2021
)
Proiectarea unei secții de obținere a vinului alb sec 450 tone/sezon campania de vinificație 10 zile, 10 h/zi
Enache, Ștefania
(
2021
)
Să se proiecteze o unitate de fabricare a laptelui praf cu o capacitate de 5000 l lapte
Dragomir, Mihai-Ionuț
(
2021
)
Proiectarea unei secţii de prelucrare a laptelui în vederea fabricării cașcavalului Dobrogea
Dovlețiu, Daniel
(
2021
)
Proiectarea unei secții de preparate din carne ce prelucrează 1t/zi parizer din carne de porc și 1t/zi crenvurști de vită
Dănoiu, Gabriela
(
2021
)
Proiectarea unei secții de obținere a vinului roșu sec din soiul de struguri Fetească Neagră
Burlacu, Cristian
(
2021
)
Ѕесţіе dе οbţіnеrе а bіѕсuіţіlοr сu mеrіșοаrе
Bogdan, Alina-Gabriela
(
2021
)
Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 120 t/24 ore care realizează măcinișul grâului cu obținere de sortimente de făină
Barbu Crețu, Ionel
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a concentratului proteic din zer, profilul de producție: procesarea laptelui și a subproduselor de la industrializarea laptelui
Răducan (MILEA), Nadia
(
2023
)
Proiectarea unei secții de prelucrare a laptelui de vacă în vederea obținerii brânzei Cheddar
Norocea, Iuliana-Magdalena
(
2023
)
Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 100 t/24 ore care realizează măcinișul grâului
Murea, Roxana
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a produselor lactate, care să producă 5 tone lapte delactozat pe zi și 2 tone iaurt delactozat pe zi
Moisă, Vasile-Petruț
(
2023
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec, cu capacitatea de prelucrare de 400 tone struguri/sezon
Mitrofan, Elena
(
2023
)
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare