• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare Ingineria produselor alimentare după Titlu 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Căutare Ingineria produselor alimentare după Titlu
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Căutare Ingineria produselor alimentare după Titlu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare Ingineria produselor alimentare după Titlu

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-20 of 25

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Atitudinea consumatorilor față de aditivii alimentari și etichetarea acestora: studiu de caz 

      Florea, Nadejda (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Cercetare privind efectele pudrei de ghimbir asupra proprietăților fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale parizerului 

      Chedric N., Irina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01)
    • Miniatură

      Cercetare privind profilul consumatorului de produse ecologice alimentare 

      Fana, Ana (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Consumul de cafea în orașul Cahul 

      Dragan, Сristina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-07)
    • Miniatură

      Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii 

      BALAN, Mihaela (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Efectul procesării enzimatice asupra funcționalității făinurilor din bob și năut 

      Munteanu, Valeriu (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Elaborarea și implementarea unui sistem de management al siguranței alimentelor conform ISO 22000:2018 într-o unitate de procesare a laptelui (în baza materialelor S.A. Fabrica de brânzeturi din Cahul) 

      Plotnicova, Olga (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche) 

      Lazari, Veselina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Exportul și siguranța mierii din Republica Moldova în Uniunea Europeană 

      Larin, Veaceslav (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Metode biofizice de evaluare a calității cărnii 

      Maftei I., Iulia (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01)
    • Miniatură

      Nanoparticule pentru materiale inovatoare de ambalare a produselor alimentare 

      Neculseanu, Elena (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Preferința consumatorilor și atitudinea acestora privind comerțul online de produse alimentare în Cahul Republica Moldova 

      CASIANU, Gheorghina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei linii de condiționare şi îmbuteliere a berii brune cu capacitatea 50.000 hL/an bere brună pasteurizată 

      Bujoreanu, Vadim (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-08)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de fabricație a vinului roșu Pinot Noir 

      Ujacov Al., Polina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-07-13)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hamei 

      Musteață V., Rodica (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț cu capacitatea de 400 hl pe zi 

      Ciobanica, Dumitru (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a preparatelor crude, afumate și uscate 

      SÎRBU, Daniela (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-15)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de prelucrare a fructelor cu capacitatea de 200 kg/h pentru a se obţine conserve de fructe 

      Rotaru, Ana (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei secții de vinificație care prelucrează 50.000 kg struguri / zi 

      Culea I., Corina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05)
    • Miniatură

      Proiectarea tehnologică a unei unități de procesare a cărnii 

      Pîrvu S., Anastasia (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă comunitateDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV