Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Titlu
Afișează articolele 78-97 of 105
-
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ -PRODUSE LACTATE TIP DESERT-
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ -Studiu privind consumul de brânzeturi cu mucegai în România–
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CONSUMUL DE TOMATE PROASPETE ȘI CONSERVATE ÎN JUDEȚUL BRĂILA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)