Căutare Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații după Subiect "Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor"
Afișează articolele 1-20 of 21
-
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Atitudinea consumatorilor față de aditivii alimentari și etichetarea acestora: studiu de caz
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Calitatea produselor din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Cercetare privind profilul consumatorului de produse ecologice alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Consumul de cafea în orașul Cahul
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-07) -
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Efectul procesării enzimatice asupra funcționalității făinurilor din bob și năut
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Elaborarea și implementarea unui sistem de management al siguranței alimentelor conform ISO 22000:2018 într-o unitate de procesare a laptelui (în baza materialelor S.A. Fabrica de brânzeturi din Cahul)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Exportul și siguranța mierii din Republica Moldova în Uniunea Europeană
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Nanoparticule pentru materiale inovatoare de ambalare a produselor alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)