Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Subiect "Ingineria produselor alimentare"
Afișează articolele 1-20 of 23
- 
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Calitatea produselor din carne 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) 
